Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Gostilna s prenočišči Potok

Dolenje pri Jelšanah 64

6254 Jelšane

Telefon: (05) 714 26 48

E-naslov: ema.dezelak@siol.net

SPLETNA STRAN

 

 

 

Gostilna s prenočišči Potok je last gostoljubne Eme Deželak, ki bo goste popeljala v svet okusnih doživetij s pogledom na čudovito naravo. Nahaja se na lepi podeželski točki ob magistralni cesti Postojna-Reka med Ilirsko Bistrico in mejnim prehodom Jelšane-Rupa.

Vsak dan goste razvaja z mesnimi in morskimi specialitetami, široko ponudbo menijev ter ustrežljivostjo in z občutkom za hrano. Toplo priporočamo, da poskusite njeno domačo jurčkovo juho v kruhovi skodelici, pršut v teranovi omaki z njoki, zrezek po sadjarsko ali ribe in jedi z žara.

Gostilna sprejme tudi večje skupine ljudi, saj razpolaga z dvema restavracijama in zunanjo teraso. V zimskem času tako sprejme 130, v poletnem pa 200 ljudi. Obiščite gostilno Potok in raziščite čudovit okoliš s sadovnjakom, gozdom in obširno zelenico. Tam bodo otroci našli prostor za igro, vaši hišni ljubljenčki pa prostor, kjer si bodo lahko po dolgi vožnji pretegnili tačke.

Tistim, ki bi svoje popotovanje želeli podaljšati, nudi prenočitev v udobnih in sodobno opremljenih sobah. Na voljo je 35 ležišč, pred gostiščem pa obsežnost parkirišče, ki sprejme do deset avtobusov.

Vabimo, da obiščete gostilno s prenočišči Potok!

Pričakujemo vas vsak dan od 8:00 do 24:00.

© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane
TIC Hrpelje Kozina