Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Hotel in Casinò Admiral

icon_bookingBazoviška cesta 23, 6240 Kozina

Telefon: +386 5 689 07 00

E-mail: info@admiral.si

Spletna stran


S svojo idealno lego na tromeji med Italijo, Slovenijo in Hrvaško je Hotel & Casinò Resort Admiral priljubljena destinacija tako med popotniki, ki radi raziskujejo edinstveno okolico, kakor tudi med turisti, ki v njem najdejo odlično postojanko za okusen obrok ali sproščujoč počitek.

Po celoviti prenovi v letu 2009 se hotel danes ponaša s 46 sodobno opremljenimi sobami (40 dvoposteljnih sob, 4 enoposteljne sobe in 2 junior suite), odlično mediteransko restavracijo, dvonadstropnim igralnim salonom z redno organiziranim zabavnim programom ter velikim in lahko dostopnim parkirnim prostorom, ki lahko sprejme tudi več avtobusov. Ob topli in prijazni postrežbi naši gostje občutijo več kot zgolj udobje – pridobijo nepozabno izkušnjo živahnega lokalnega življenja, pomešanega z uglajenim hotelskim okoljem.

Elegantna restavracija hotela Admiral je bila zasnovana z veliko pozornostjo do podrobnosti in je vsekakor prava izbira, če želite izkusiti odlično mediteransko kuhinjo. Prefinjen izbor sezonske in posebne ponudbe ter ponudbe À la carte vas bo presenetil z vrsto okusnih in pristno domačih jedi, pripravljenih iz lokalno pridelanih in svežih sestavin.


© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane
TIC Hrpelje Kozina