fbpx
Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Pizzeria in pivnica Orient Express

Kras tour d.o.o.

Kraška cesta 67

6215 Divača

 

 

 

Pivnica se razprostira na več kot 500 kvadratnih metrih površine, ki je sestavljena oziroma ločena v več  predelov; in sicer to so kraški hram, pivnica, sala ter spodnji del – plesišče skupaj s salo.

Lokal je primeren za zaključene družbe tudi do 200 ljudi in več naenkrat. Izdelava ter design lokala sta v popolni povezavi ter tihožitju z znanim zgodovinskim vlakom Orient Express, v prav takšnem stilu je tudi interier lokala, ki na vsakem koraku spominja na legendarni vlak Orient Express.

Poleg pestrega kulinaričnega menuja, sestavljenega po želji stranke Vam v pivnici nudimo tudi plese z različnimi zabavnimi ansambli v živo. Za popestritev večera poskrbimo s hišnimi nagradami ter po želji tudi s programom. Primernost prostora se kaže predvsem v različnih pred novoletnih rajanjih, predstavitvah podjetja, rojstnih dnevih ter ob mnogih drugih prazničnih priložnostih.

© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/vhosts/hrpelje-kozina.si/visit-brkini.com/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94