fbpx
Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Motel in restavracija Finida

Obrov 76, 6243 Obrov

Telefon: +386 5 688 60 51

Fax: +386 5 688 60 50

E-mail: info@finida.net

Spletna stran


Motel-restavracija FINIDA vas pričakuje ob zelo prometni cestni povezavi TRST-REKA, kjer se poleti zlivajo reke turistov proti morju in nazaj, sicer pa je to najkrajša povezava med Italijo in Hrvaško.

Sprejmejo tako poslovneže, ki pri njih organizirajo poslovna srečanja z dobrim obedom, kot tudi turiste, nedeljske izletnike in utrujene nakupovalce na poti iz Trsta. Seveda pa se pri njih prav radi ustavijo tudi domačini na klepet, pijačo ali dober prigrizek.

Motel-restavracija FINIDA je sicer lociran tik ob glavni cesti, vendar istočasno tudi sredi mirnega borovega gozdiča, nedaleč od naselja Obrov. Prijetno urejena okolica vam nudi možnost krajših ali daljših sprehodov, v neposredni bližini je lepo urejen park z divjadjo, kar bo še posebej razveselilo najmlajše obiskovalce.

Kulinarika

Motel-restavracija FINIDA vam v svoji okusno urejeni restavraciji nudi celotno ponudbo kulinaričnih dobrot. Ob klasični ponudbi velja omeniti še jedi iz divjačine, jedi z ražnja (odojek, jagnjetina) in nekaj vrst ribjih jedi. Sem seveda sodijo tudi priznana vina iz slovenskega primorja in drugih slovenskih vinarjev.

Nastanitev

Poleg restavracijskega dela, motel FINIDA nudi tudi prenočevanje v mirnih in udobnih sobah (eno, dvo ali več-posteljnih), opremljenih s kopalnico in TV sprejemnikom. Ostanete lahko tudi več dni, medtem ko si boste v bližnji in daljni okolici ogledali naravne in kulturne znamenitosti.

Pivovarna

Ponosni so tudi na svoje, doma varjeno pivo lokalne znamke Dreher. So edina pivovarna v Sloveniji, ki vari pivo po Avstrijskem receptu. Prisrčno vabljeni na pokušino.


© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/vhosts/hrpelje-kozina.si/visit-brkini.com/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94