fbpx
Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Turistična kmetija pri Cepčovih

Golac 4, 6243 Obrov

Telefon: +386 5 688 80 83

GSM: +386 40 364 473

E-mail: cepcovi@gmail.com

Spletna stran


V popolnoma obnovljeni domačiji, kjer je preko sto let delovala znana gostilna, je po novem kmečki turizem z nastanitvijo. V štirih sodobno opremljenih turističnih sobah je osem ležišč.

Njihova kuhinja je bogata z lokalno in sezonsko hrano, med drugim nudijo mineštre, njoke po taščinem receptu, različno meso in gobe. Domačija ima možnost pogostiti 50 gostov. Sprejemajo tudi naročila  za organizirane skupine. Po dogovoru poskrbijo tudi za zabavno-glasbeni program.

Z lego sredi Čičarije je Golac idealno večdnevno izhodišče tako za kolesarje, ki si lahko kolesa pri Cepčovih tudi izposodijo, kakor tudi za izletnike in pohodnike. Kraj, kjer je bil v srednjem veku pomemben grad in je bil znan po ovčereji, oglarstvu ter kuhanju brinjevca, je proti jugu obdan s štirimi tisočaki, dostopnimi v vseh letnih časih, ki za nekaj metrov presegajo bolj znani bližnji Slavnik. Ko pot pripelje skozi spokojne bukove in borove gozdove na njihov vrh, se od tod pogled odpre proti Alpam in proti morju.


© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/vhosts/hrpelje-kozina.si/visit-brkini.com/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94