fbpx
Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Pizzerija pri Bzku

Pizzerija pri Bzku

Dolnje Ležeče 51

6215 Divača

Telefon: 041 338 974

E-mail:  biserka.grzelj@gmail.com

SPLETNA STRAN

 

 

 

Pizzerija “pri Bzku se nahaja v vasi Doljne Ležeče. Picerija je oddaljena 2 km od Divače, v smeri Divača – Ribnica – Ilirska Bistrica. Zaradi bližine Italije, je picerija znana slovenskim, kot tudi italijanskimi gosti.

Picerija deluje že od leta 1996 in je v teh letih delovnja že postala znana kot gostoljubna in urejena picerija, ki je prijazna do svojih gostov. V prijetnem domačem ambientu vas pri “Bzku čaka prijazna postrežba in predvsem okusna domača hrana. Naša jedi temeljijo na skrbni izbiri kuharja. Jedilnik je raznolik in prilagojen za vse okuse, dopolnjevan s sezonskimi jedmi. Točimo svoje domače pivo. Za pogostitev ponujamo notranji prostor, kjer je na voljo 25 sedežev in zunanji prostor, kjer je na voljo 60 sedežev. Za zaključene družbe imamo kletni prostor z 20 sedeži.

V naši bližini je mnogo izletniških točk, ki jih lahko obiščete: Vojaški muzej Tabor, Kobilarna Lipica,  jama Vilenica, Škocjanske jame, Divaška jama. Za krajšanje prostega časa  vam je na voljo brezplačen dostop do  interneta ter brezplačna uporaba wireless-a. Na voljo imamo velik parkirni prostor za vaša vozila.

 

© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/vhosts/hrpelje-kozina.si/visit-brkini.com/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94