fbpx
Turistično informacijski center Hrpelje - Kozina | Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina | Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80 | E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si
Visit Brkini

Penzion Na meji

Trnje 1

6257 Pivka

Telefon: 0599 33716

E-mail: nameji@siol.net

Penzion “Na meji”  vam nudi  mir, čisti zrak in lep razgled na Pivško kraško polje in vzpetino Nanos. Penzion je odlično izhodišče za obisk vseh največjih turističnih atrakcij na našem koncu Slovenije -Postojnska jama, Predjamski grad, Lipica, Škocjanske jame, Grad Snežnik in Park vojaške zgodovine.

Razpolagamo s petimi sodobno opremljenimi sobami in dvemi apartmaji. Sobe in apartmaji imajo lastno kopalnico, TV in priključek za internet. Pred penzionom je parkirišče, primerno tudi za avtodome.

Poleg prenočitve vam nudimo domač zajtrk. Iz domačega čebelnjaka se lahko oskrbite s prvovrstnim medom in ostalimi izdelki iz medu. Penzion ima veliko izbiro domačih žganj, marmelad in kompotov.

Spomladi lahko uživate v prebujajoči se naravi, nabiranju cvetja in zdravilnih zelišč, poleti in jeseni lahko nabiramo gobe in različne gozdne plodove. Veliko je priložnosti za fotografiranje in odkrivanje lepote narave.

Tiste, ki nas obiščete z avtobusom ali vlakom pridemo po dogovoru iskati na železniško ali avtobusno postajo v Pivko ali Postojno. Tistim, ki nas obiščete s kolesi, nudimo transfer prtljage, prevoz na drugo lokacijo, spravilo koles. Svetujemo katere poti so najprimernejše glede na zahteve kolesarja in preskrbimo kolesarske karte.

Za razgiban teren za vse okuse, lep razgled in čist zrak je poskrbela narava, za prijaznost, malo prometne poti in nič omejitev pri gibanju pa smo poskrbeli domačini.

© 2016, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane

Parse error: syntax error, unexpected '?' in /var/www/vhosts/hrpelje-kozina.si/visit-brkini.com/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94